RAMONA CUPĂ (PMP) ŞI IONICĂ NEGRU (PSD) AU FOST ALEȘI VICEPREȘEDINȚI AI CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

RAMONA CUPĂ (PMP)  ŞI IONICĂ NEGRU (PSD) AU FOST ALEȘI VICEPREȘEDINȚI AI CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

Aladin Georgescu şi-a aflat  secunzii pentru următorii 4 ani. În cadrul ședinței Consiliului Județean care a avut loc, astăzi, au fost votați vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți. În urma votului secret, exprimat de cei 30 de consilieri județeni plus președintele Aladin Georgescu, reprezentantul PSD a obținut 20 de voturi, reprezentantul PMP a obținut 18 voturi, iar reprezentantul PNL a obținut 13 voturi.

În urma votului exercitat de consilierii județeni, colegul meu, Ionică Negru, din partea PSD, a obținut 20 voturi și va ocupa funcția de vicepreședinte pentru al doilea mandat. Am avut o foarte bună colaborare în primul mandat, cunoaște foarte bine proiectele pe care le avem în implementare și am convingerea că va contribui semnificativ la bunul mers al lucrurilor în dezvoltarea județului ! Îi doresc mult succes și îl felicit pentru funcția în care a fost ales !

Mă bucur că Ionică Negru a obținut cel mai mare număr de voturi pentru funcția de vicepreședinte, ceea ce arată că PSD, în Consiliul Județean, are o majoritate consolidată !

Cel de-al doilea post de vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți a fost ocupat de Ramona Cupă, din partea PMP, care a obținut un număr de 18 voturi. Este consilier aflat la primul mandat și am speranța că va da un suflu constructiv obiectivelor pe care le avem !

Îi doresc mult succes și o felicit pentru noua calitate !”, a declarat  președintele Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *