PMP DOLJ : CEREM PRIMARILOR PSD DIN ORODEL ȘI SOPOT SĂ RENUNȚE LA ȘANTAJAREA ALEGĂTORILOR !!!

PMP DOLJ : CEREM PRIMARILOR PSD DIN ORODEL ȘI SOPOT SĂ RENUNȚE LA ȘANTAJAREA ALEGĂTORILOR !!!

 

Cosmin Silviu Bosoancă, candidat PMP la Consiliul Județean Dolj : ”Alegătorii trebuie să voteze liber, neconditionați de niciunul dintre candidati, cu atât mai puțin de către cei care dețin în prezent funcțiile de primari !

 Presiunile, șantajul, amenințările de orice fel trebuie eliminate din competiția electorală. PMP cere tuturor primarilor în funcție să respecte legile și etica electorală.

În mod special atrag atenția primarilor PSD din localitățile Orodel si Șopot să renunțe imediat la a mai șantaja alegătorii.Condiționarea dreptului acestora de a-și  duce animalele la păscut de votul pentru PSD este imorală si ilegală.Vom face plângeri penale tuturor celor care fac astfel de practici care nu au nimic în comun cu o competitie corectăîn care fiecare să vină cu proiectul propriu de dezvoltare pentru comunitatea respectivă”- a precizat Cosmin Silviu Bosoancă, candidat PMP la Consiliul Județean Dolj

PMP mulțumeste cetățenilor vigilenți și curajoși care au venit să ne sesizeze aceste practici ilegale ale unor primari în funcție.

PMP îi indeamnă pe toți doljenii să nu se lase intimidati de amenințări, să-și  apere drepturile constituționale de oameni liberi și să seziseze  astfel de comportamente antidemocratice și ILEGALE.

Votați cum vă dictează conștiința de oameni liberi, nu cum vă cere primarul”- a mai precizat inginerul Cosmin Silviu Bosoancă, Vicepreședinte al PMP Dolj și candidat la CJ Dolj

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *