Minori într-o agenție de pariuri STANLEYBET din Craiova

Minori într-o agenție de pariuri STANLEYBET  din Craiova

Casele de pariuri din Craiova sunt din ce în ce mai pline. Minorii, deși nu au voie să intre în astfel de locuri și cu atât mai puțin să parieze, vin din ce în ce mai mulţi să joace. Nu de puține ori, în sălile de pariuri se formează cozi de peste 20 de persoane.

Pariurile sportive atrag din ce în ce mai mulţi jucători, iar aceştia vin, mai ales, din rândul tinerilor.

În cursul săptămâii trecute doi copii minori, de aproximativ 10 şi 11 ani, au fost surprinşi jucând la o agenţie de pariuri STANLEYBET din Craiova. Mai mulţi cititori ne-au sesizat în scris acest “incident.” Toatã faza a fost filmatã de unul dintre cititori.

P.I. :  „La 11 ani, sã joci la pariuri ?… Ce patron e acesta ? Profitã de imaturitatea copiilor pentru a-i pãcãli”, a comentat acesta.

În filmuleţ se vede cum cei doi minori sunt lăsaţi sã joace liniştiţi, ba chiar primesc sfaturi de la câţiva „spectatori” de pe margine : „ pune aşa…”, au părinţii bani în casă, frumos elegant… să vadă lumea !”.

În video apare şi un tip care pare a fi administratorul agenţiei de pariuri, dar care nu pare deloc „deranjat” de faptul că în incintă, doi copii minori joacã nestingheriţi la pariuri. Nici măcar atunci când acesta este întrebat : „Da’ au voie minorii să joace ?”. Acesta răspunde nepăsător „ Da ! De ce ? Tu cine eşti ?”.

După cele relatate de cititorii noştri, am încercat să luăm legătura cu administratorul agenției, însă acesta a refuzat să ne oferă mai multe detalii.

Sursele noastre mai spun că puştii nu sunt la prima “abatere” de acest gen.

Cert este că minorii nu au voie să intre în sala de jocuri, iar, conform legislaţiei în domeniu, sancţiunea este amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei. Cât de respectată este această lege, depinde de fiecare casă de pariuri.

(Știre în curs de actualizare )

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *