MEHEDINŢI / CJ Mehedinţi s-a întrunit de îndată pentru ultimele decizii referitoare la modernizarea DJ 606A

MEHEDINŢI / CJ Mehedinţi s-a întrunit de îndată pentru ultimele decizii referitoare la modernizarea DJ 606A

În cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean Mehedinți pe care a convocat-o astăzi, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, s-au luat ultimele decizii înaintea semnării contractului de finanțare cu fonduri europene a proiectului care vizează reabilitarea/modernizarea DJ 606A, cuprins între DJ 561A (Plopi) și DN 6 (Balota).

Au fost aprobate sumele totale care constituie contribuția Consiliului Județean Mehedinți la valoarea totală a proiectului. Astfel, efortul financiar al Consiliului Județean ajunge la 10,95% din proiect, adică 5,7 milioane lei. Este o sumă importantă pe care o acoperim, dar țin mult la această investiție la fel ca și la celelalte pe care le avem în implementare.

Fiecare sector de drum pe care îl reabilităm contribuie la o infrastructură județeană modernă, la standardele europene actuale, acest fapt contribuind, în ansamblu, la dezvoltarea economică și turistică a județului. ”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Contractul de finanțare pentru proiectul de modernizare a celor 19,3 kilometri va fi semnat în perioada imediat următoare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *