Marcel Iancu, ex-preşedintele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, la ceas aniversar !!!

Marcel Iancu, ex-preşedintele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, la ceas aniversar !!!

Marcel Iancu, ex-preşedinte UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, este unul din cei mai titraţi preşedinţi din fotbalul românesc. După o perioadă lungă de “silenzio stampa”, a acceptat să vorbească pentru NEWS OLTENIA despre situaţia fotbalului craiovean şi despre situaţia politică a momentului.

Marcel Iancu, împlineşte azi 61 de ani, dar aniversarea este una tristă pentru fostul preşedinte al UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, deoarece ieri a trecut în nefiinţă, la numai 64 de ani, fostul medic al echipei FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, din perioada anilor 1992, dr. MUGUR RIZEA. Pe de altă parte, acesta speră ca echipa de suflet, pe care acondus-o de-a lungul timpului, începând cu 1983, să revină în această vară, acasă, pe fostul stadion “Ion Oblemenco”.

Marcel Iancu : “ Sunt o persoană tristă, nu pot sărbători aşa cum îmi doresc !!! Vreau ca adevărata UNIVERSITATEA CRAIOVA să revină acasă, în această vară. Sper ca bunul Dumnezeu să lumineze mintea forurilor de decizie din Craiova şi să răspundă favorabil cererii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948.”

Marcel Iancu, recunoște că este marcat de şi perioada pe care o traversează România, lumea fiind lovită din plin de pandemia de COVID-19.

Marcel Iancu: ”Este o situație delicată pentru noi toți !!! Sunt marcat de ceea ce traversăm cu toții acum, această luptă cu coronavirus. Nici nu aș fi vrut să răspund la telefoane, aș fi vrut să treacă această zi. Sunt o persoană tristă, azi, că nu pot să o sărbătoresc cum aș vrea și cu cine mi-aș dori. Sunt oamenii care şi-au pierdut rude, prieteni, job-uri, au probleme cu banii… e greu. Sperăm să revină totul la normal, cât de curând !!!”.

Marcel Iancu a vorbit și despre reînceperea fotbalului !!!
”Tuturor ne lipsește fotbalul, dar mai presus decât orice este sănătatea noastră. Să avem grijă de cei apropiați, de cei pe care-i iubim. Să sperăm că va reîncepe competiția. Fotbalul este parte din viața noastră !!!”, a mai spus Iancu.

Totodată ex-preşedintele ŞTIINTEI urează baftă multă echipei FC UNIVERSITATEA CRIOVA 1948, conducerii clubului şi nu în ultimul rând finanţatorului-patron Adrian Mititelu în noul sezon competiţional.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *