Liviu Dragnea, membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria

Liviu Dragnea, membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria

Liviu Dragnea a intrat în 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, scrie G4Media.ro. Dragnea a trecut de la inițiere la gradul de maestru, obținut în 2004, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele din PSD.

Liviu Dragnea i-a atacat pe masoni în două rânduri în acest an, spunând că, alături de ”securiști”, stau la baza creării partidului Pro România.

Dragnea  și-ar fi plătit cotizația de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 și 2017, potrivit surselor G4Media.ro.

Liviu Dragnea nu a menționat niciodată în declarațiile sale de interese apartenența la o lojă masonică, după cum arată documentele depuse de acesta de-a lungul timpului în calitate de președinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltării sau deputat.

 

“Vor adevărul? O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Românii vor să știe adevărul!”, a declarat Dragnea despre partidul condus de Victor Ponta.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *