JANDARMII GORJENI AU PARTICIPAT LA MISIUNI DE PREVENIRE ŞI COMBATERE A FAPTELOR ANTISOCIALE

JANDARMII GORJENI AU PARTICIPAT LA  MISIUNI DE PREVENIRE ŞI COMBATERE A FAPTELOR ANTISOCIALE

În luna ianuarie, jandarmii gorjeni au desfășurat misiuni în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care aduc atingere persoanei, drepturilor şi libertăţilor acesteia, proprietăţii publice şi private.

Misiunile executate şi acţiunile întreprinse de către jandarmii gorjeni în luna ianuarie, în judeţul Gorj, s-au concretizat în aplicarea unui număr de 54 sancțiuni contravenționale în cuantum total de peste 8000 lei. 

Efectivele de jandarmi angrenate în misiuni de ordine publică au desfășurat un număr de 19 acţiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional și contravențional în judeţul Gorj, pe timpul executării lor fiind constatate şi 3 infracţiuni în mod independent iar 18 infracţiuni au fost constatate de patrulele mixte jandarmi –poliţişti.  

     Sancțiunile aplicate au fost pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv pentru provocarea ori participarea la scandal, tulburarea liniștii locatarilor, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, efectuarea unor acte de comerț ambulant fără autorizație, fumat în incinta unor instituţii de învăţământ, pescuit fără permis sau autorizaţie de pescuit, etc.

Şi în perioada următoare Jandarmeria Gorj va executa misiuni specifice pentru siguranța cetățeanului, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În situația în care sunteți martorii unor fapte de încălcare a climatului de ordine și liniște publică necesar desfășurării normale a activităților și încălcarea normelor de conviețuire socială, recomandăm cetățenilor să sesizeze aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să se adreseze unui echipaj de jandarmi în vederea luării măsurilor legale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *