COSMIN BOSOANCĂ, PMP DOLJ : CANDIDEZ PENTRU A AJUTA, NU PENTRU A STA CU MÂNA ÎNTINSĂ !

COSMIN BOSOANCĂ, PMP DOLJ : CANDIDEZ PENTRU A AJUTA, NU PENTRU A STA CU MÂNA ÎNTINSĂ !

Cosmin Bosoancă, candidat PMP la Consiliul Județean Dolj : ”Mă voi bate in Consiliul Judeţean pentru promovarea sectorului legumicol şi sprijinirea la timp a fermierilor mici şi mijlocii !!!”

Candidatul PMP la funcţia de consilier judetean, anreprenorul Silviu Cosmin Bosoancă a avut mai multe inițiative în sprijinul fermierilor din sectorul legumicol.
”Decizia de a candida vine cu niște responsabilități ! Vreau să ajut, vreau să dăm o şansă reală celor care au iniţiative şi care aduc plus valoare comunităţilor.Prețuiesc județul în care am studiat și m-am format și de aceea am ales să pun umărul la o schimbare POZITIVĂ.Agricultura în judeţul nostru are un potenţial uriaş insufficient valorificat. Dacă vom crea condiţii ca oamenii care lucrează aici să prospere, cu siguranţă nu vor mai exista atâția copii lăsați singuri de părinții plecați la muncă în străinătate”- spune liderul tineretului PMP Cosmin Bosoancă”
Candidatul PMP la Consiliul Judetean militează pentru investițiile în susținerea și promovarea sectorului agricol, întrucât fondurile nerambursabile ar putea ajuta fermierii mici şi mijlocii să se dezvolte mai bine în activitatea de producţie, depozitare şi comercializare.
”Mai mult, așa cum am precizat şi în memoriile inaintate Ministerului Agriculturii și Dezvoltaăii Rurale,sectorul legumicol trebuie introdus pe lista sectoarelor agricole eligibile pentru sprijinul acordat de MADR, în contextual pandemiei COVID-19. Deşi răspunsul de la minister întarzie să apară nu renunţ la lupta mea pentru acest obiectiv”- a mai precizat candidatul PMP pentru Consiliul Judeţean Dolj, Silviu Cosmin Bosoancă.
El consideră că în lumea tehnologiei moderne nu ar trebui aşteptat 30 de zile pentru un răspuns din partea instituţiilor statului iar sedinţele consiliilor locale, inclusive cele ale consiliului judeţean ar trebui să fie publice, de facto nu doar de jure.
”Fiecare cetățean are dreptul să afle, în timp real,deciziile autorităţilor, pe ce se cheltuie banul public colectat din taxele şi impozitele pe care le plăteste.Respectul se câștigă doar arătând respect pentru cetățenii din comunitate !!!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *