Bază de antrenament şi stadion de 10.000 de locuri în zona Balta Craioviţa pentru FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948

Bază de antrenament şi stadion de 10.000 de locuri în zona Balta Craioviţa pentru FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948

Finanţatorul Adrian Mititelu, anunţă pe pagina sa de facebook, că mâine va avea loc o analiză amănunţită a atmosferei din cadrul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA. 

Responsabilii pentru starea deplorabilă incompatibilă cu performanţa sunt atât Preşedintele Marcel Puşcaş cât şi antrenorul Nicolo Napoli.

Pe de altă parte finanţatorul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, anunţă demararea discuţiilor pentru construirea unei baze de antrenament cât şi a unui stadion de 10.000 de locuri, în zona Balta Craioviţa.

Ce am de spus după jocul de ieri:

– Indiferent de rezultate clubul merge inainte,orice alte comentarii contrare sunt eronate.

-Obiectivul asumat și declarat al echipei pentru acest sezon este promovarea lin Liga 2

-Clubul a asigurat în acest sezon (eforturi financiare enorme )condiții net superioare celorlalte competitoare ,cu toate acestea rezultatele si jocul s-au lăsat asteptate.

-Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de Antrenorul Nicolo Nicolo vizavi de lot,pregatire centralizata,veniri/plecari jucatori .

– În acest moment echipa s-a îndepărtat mult de locul 1,pe lângă pierderea unor puncte vitale jocul echipei asufera în mod evident.

-Mai mult,atmosfera din cadrul echipei este una deteriorata grav ,incompatibila cu performanta.
Responsabili pentru acesta stare sunt Președintele Puscas și Antrenorul Napoli,ambii urmând sa dea explicații pentru aceasta stare de fapt,urmand ca mâine sa se facă o analiza a tuturor aspectelor mentionate.

-Legat de activitatea clubului ,subsemnatul am că prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament dar și antamarea discuțiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri în zona Balta Craiovita. Însă despre aceste investiții sper sa am vesti bune după ziua de Marți când se pronunța instanta în procesul cu Puz-ul.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *