Bătrână de 67 de ani deposedată de 5019 mp de teren, cu ajutorul unui act fals şi a unei judecătoare aflată în releţii de prietenie cu cel care se consideră “cumpărător”

Bătrână de 67 de ani deposedată de 5019 mp de teren, cu ajutorul unui act fals şi a unei judecătoare aflată în releţii de prietenie cu cel care se consideră “cumpărător”

O investigaţie realiztă de NEWS OLTENIA în urma unei sesizări a unui cetăţean din Afumaţi, Dolj, scoate la lumină că un “cumpărător” ar vrea să intre în posesia unui  teren, cu un act fals (promisiune de vânzare). Cetăţeanul spune că mama domniei sale, fost INGINER AGRONOM, s-a trezit chemată în judecată de către cel care luase terenul în arendă.   Bătrâna s-a trezit dintr-o dată că rămâne fără terenul pe care are titlu de proprietate şi pentru care a plătit impozit inclusiv în anul 2021.  Cu ajutorul unor act falsificat, spune cetăţeanul , terenul ar urma să ajungă la arendator.

„Arendatorul a făcut a făcut o hârtie falsă cu care încercă să-i ia terenul mamei mele. Arendatorul a ascuns timp de 14 ani,  această “chitanţă de mână”,  spune T.S.

 “Bunicul meu s-a dus în pământ. Succesiune s-a făcut în 2019. Mama nu putea încheia nici un act de vânzare, sau promisiune de vânzare, neavând nici o calitate. S-au făcut hoţii pe faţă”, a spus T.S., cetăţeanul care ne-a sesizat.

Afumaţiul stă pe un butoi de pulbere. Omul şi-a pierdut încrederea în instituţiile statului, deoarece până acum nu li s-a făcut dreptate, punând asta pe seama influenţei arendatorului L.D. Cu toate acestea va continua să lupte şi îşi va face singur dreptate.

Infracţiuni de corupţie

        Pentru a putea dovedi faptul că terenul îi este luat abuziv de arendator cu acte false, T.S. adus la discuţia cu reprezentantul NEWS OLTENIA, 2 martori care afirmă că soţul judecătoarei care a judecat acţiunile din instanţă are o strânsă legătură de prietenie cu arendatorul. Martorii mai spun că autoturismul soţului judecătoarei a fost văzut de nenumărte ori parcat în faţa imobilului unde domiciliază arendatorul.  

Coşoveanu : „Nu-mi aduc aminte !!!”

           Trebuie să mai precizăm că unul din martorii care semnează acea chitanţă de mână a devenit brusc, amnezic. Martorul declara în octombrie 2020, în faţa instanţei : “ Am auzit că reclamanta ar fi vândut……dar nu ştiu cât. Cred că am fost de faţă la încheierea chitanţei. NU îmi amintesc cu certitudine , întrucât după ce s-a vândut (pierdut) terenul am avut o pierdere de memorie şi depun în acest sens o adeverinţă medical…..”

Se va demara vreo anchetă ?

Punem un semn de întrebare  cu privire la deznodământul acestei situaţii. Asta deoarece după cum am văzut mai sus ancheta se poate realizata. Soţul judecătoarei este prieten la cataramă cu arendatorul.

(PÂNĂ LA APARIŢIA MATERIALULUI DOAMNA JUDECĂTOR POENARU VALENTINA, JUDECĂTORIA BĂILEŞTI, NU NE-A RĂSPUNS PENTRU A-ŞI EXPUNE PUNCTUL DE VEDERE)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *