UNIVERSITATEA CRAIOVA, defilează spre Liga II a !!!

UNIVERSITATEA CRAIOVA, defilează spre Liga II a !!!

Ştiinţa a schimbat cu noroc arena pe care doreşte să își dispute meciurile de pe teren propriu. Mutarea de la Severin la Filiași, pe un stadion nou de 1280 de locuri, a fost marcată cu o victorie categorică, 5-0 în fața formației care ocupa locul 2 la începutul etapei. Claudiu Bălan a marcat o „triplă”, celelalte reușite aparținând lui Raicea și Rogoveanu.

Ceea ce se anunța a fi un derby, partida de la Filiași dintre FC U Craiova și Chişinău Criş, s-a dovedit până la urmă doar un galop de sănătate pentru Universitatea Craiova. Oltenii pregătiți de Eugen Trică sunt neînvinși în primele 9 etape, în care au acumulat 25 de puncte.

Doar timpul îi desparte pe Leii din Bănie, de liga II a, nu și adversarii. Adversarii de ieri, erau pe locul 2 înaintea rundei, așadar se anunța un derby la vârful clasamentului. Lucrurile nu au stat deloc aşa, iar soarta punctelor a fost tranșată din prima repriză.

Oaspeți au reușit să reziste doar 12 minute în faţa oltenilor, care după un început de joc ceva mai echilibrat la o fază în careul advers primesc un 11 m după un henț al unui apărător, executat cu siguranță de Bălan.

https://youtu.be/jEDY82JQs1I

După 30 de minute era deja 3-0, dubla lui Bălan și reușita lui Raicea asigurând un avantaj liniștitor la pauză.

În partea secundă Claudiu Bălan și-a desăvârșit hattrick-ul. Iar Rogoveanu a punctat ultimul. FCU Craiova – Crişul Chișineu Criş s-a încheiat 5-0, așadar debut cu dreptul în noua casă de la Filiași pentru gruparea fanion a Olteniei. În urma victoriei, FCU Craiova menține avansul de 8 puncte din fruntea clasamentului, pe 2 urcând Flacăra Horezu, 17 puncte.

https://youtu.be/hVp_1Qonoj8

Etapa următoare, Universitatea Craiova se deplasează pe terenul formației de pe locul secund, AS Fortuna Bechicherecu Mic.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *