Trafic îngreunat din cauza condiţiilor meteo

Trafic îngreunat din cauza condiţiilor meteo

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că la această oră traficul feroviar în partea sud-vest a țării este adaptat la condițiile meteo nefavorabile de ninsoare, temperaturi scăzute și rafale puternice de vând.

La această oră, viteza de circulație a trenurilor pe relația Craiova – Roșiori a fost redusă la 70 km/h, din cauza rafalelor puternice de vând, între stațiile Olteni – Videle traficul feroviar se desfășoară doar pe firul I, iar între Pitra Olt și Caracal este permisă doar circulația trenurilor remorcate cu locomotive Diesel.

Pasagerii sunt rugați să plece la drum doar dacă este necesar și de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulație al trenului cu care intenționează să călătorească.

Informații referitoare la condițiile de trafic sunt disponibile pe site-ul companiei noastre www.cfr.ro unde permanent sunt actualizate camerele web http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web din gările București Nord, Brașov, Craiova, Iaşi și Timișoara care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul TRENUL MEU http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren care oferă informații despre localizarea trenurilor înscrise în circulație.

CFR SA asigură calătorii că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă pe reţeaua feroviară au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *