Tânăr de 20 de ani, bătut și lăsat într-o baltă de sânge în fața unui fast-food din Filiași

Tânăr de 20 de ani, bătut  și lăsat într-o baltă de sânge în fața unui fast-food din Filiași

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale localului se vede cum doi bărbați îl bat mar pe cel de-al treilea, până la lasă lat la pământ, după care pleacă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Întreaga scena se petrece în fata celor doua vânzătoare de la fast-food care nu intervin nici măcar după ce agresorii pleacă, pentru a-l ridica pe barbatul bătut de la pământ.

După minute bune de stat pe jos, tânărul bătut mar se ridica vizibil ameţit de pumnii și picioarele primite, își ia borseta şi pleacă.
Au intervenit polițiștii și au întocmit dosare penale pentru loviri și alte violente pe numele agresorilor de 19 și 27 de ani din Filiași.Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.
„Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 14/15 iunie a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au agresat un tânăr de 20 de ani, din Filiași, în timp ce acesta se afla în fața unui local de alimentație publică din Filiași. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar în urma activităților desfășurate au fost identificați 2 tineri de 19 și 27 de ani, ambii din Filiași, bănuiți de comiterea faptei respective”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *