Statutul personalului feroviar, o prioritate pentru vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian

Statutul personalului feroviar, o prioritate pentru vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian

Prezent, ieri la Craiova, deputatul Varujan Vosgnian, candidat susținut de ALDE Dolj la alegerile parlamentare din 26 mai 2019 le-a vorbit reprezentanților ALDE Dolj despre importanța alegerilor europene pentru România și întreaga Uniune Europeană.

Vicepreşedintele ALDE, a precizat că ALDE  are o opţiune clară, pentru o Uniune Europeană în care să fie un echilibru corect între suveranitatea statelor și nivelul suprastatal (de la Bruxelles) al deciziilor europene. El a pledat în faţa colegilor săi pentru o Europă fără viteze, a egalității de tratament între statele membre.

Fermierii din Dolj trebuie să primească aceleași subvenții ca și cei din Franța sau Germania. Spuneţi-le oamenilor că noi cei din ALDE asta vrem!”- a mai precizat Varujan Vosganian.

La cererea News Oltenia, Varujan Vosganian, a dezbătut pe scurt şi câteva probleme ale căii ferate.  Acesta a declarat, că  ” statutul personalului feroviar a devenit o prioritate, pentru domnia sa, începând de ieri.”, “că se va interesa de soarta acestei legi şi se va informa despre motivul blocării acestui statut”. 

Printre alte, domnia sa a mai precizat că anul acesta vor fi achiziţionate 180 de vagoane noi, iar alte 720 de vagoane şi locomotive vor fi modernizate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *