SRCF Craiova a fost amendată de Poliția Locală Târgu Jiu, pentru două treceri la nivel

SRCF  Craiova  a fost amendată de Poliția Locală Târgu Jiu, pentru două treceri la nivel

SRCF Craiova a fost amendată de Poliția Locală Târgu Jiu pentru modul în care arată două treceri la nivel cu calea ferată din oraș.

Poliția Locală Târgu Jiu a amendat Regionala Căi Ferate Craiova pentru modul în care arată două treceri la nivel cu calea ferată din municipiul Târgu Jiu. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la 6.000 de lei.

„În data de 7 noiembrie 2019, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Disciplina în Construcții au sancționat contravențional Regionala Căi Ferate Craiova, cu amenzi în cuantum de 6000 lei, pentru neluarea măsurilor necesare privind realizarea lucrărilor de întreținere a trecerilor la nivel cu calea ferată din strada Tudor Vladimirescu și din strada Ana Ipătescu. Precizăm faptul că în luna septembrie 2019, Poliția Locală Târgu Jiu a notificat Regionala Căi Ferate Craiova în legătură cu deficiențele constatate la trecerile la nivel cu calea ferată, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 43 din 1997, privind regimul drumurilor, în scopul asigurării condițiilor optime de circulație atât pentru traficul rutier, cât și pentru traficul feroviar“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Târgu Jiu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *