Să fie grupa de sânge a Sorinei motivul luptei atât de mari ???

Să fie grupa de sânge a Sorinei motivul luptei atât de mari ???

Sorina a fost bolnavă în urmă cu trei ani. Părinții care o aveau în grijă au dus-o la spital unde i s-au făcut toate analizele. Cei de la laborator rămas înmărmuriți și au anunțat medicii despre rezultat! Au repetat analizele și au obținut aceleași rezultate. Au descoperit “grupa sanguină de aur”. Nu au spus nimic părinților, dar au anunțat ministerul sănătății! Cine era ministrul al sănătății acum 3 ani? Ați ghicit, Vlad Voiculescu, ăla care vindea citostatice în parcări la malluri, ăla care are niște “cămine” în care plimbă copii, chipurile abandonați, încasând o grămadă de bani de la buget.

Voiculescu ia legătura cu unchiul, cel care deține monopolul pe mafia medicamentelor din România și nu numai, unchiul care este în toate “cluburile” de baby brokeri, inclusiv în clubul Roche! De aici începe vânătoarea! Secărin lucrează acolo, Sorina e româncă, el și soția, români! Fiind deja experimentați în misiuni de acest gen, au preluat-o și pe aceasta. De 3 ani se “lucrează” la această “adopție”, știu toți cei care sunt implicați! Tot “câmpul tactic din justiție”, ambasade , generali de securitate, de spionaj, toți!

Vorbim de bani adevărați, mulți de tot! De ordinul sutelor de milioane de dolari, miliarde! Se pare că o asemenea grupă sanguină au doar 47 de persoane de pe toată planeta. Din sângele lor se salvează vieți, pe bani foarte mulți, cancerul este de mult tratabil în orice formă. Stăpânii planetei, ce trăiesc cât vor ei, apreciază descoperirea. Credeti că medicii noștri hematologi sunt proști? Nu, nu sunt! Dar nu au avut acces la informație, fiindcă serviciile au pus ștampila de TOP SECRET! Imaginați-vă ce forțe sunt implicate în acest caz! Vătafii mafioți ce au luat în arendă această colonie vând tot, inclusiv persoane, dacă sunt cerute. Sacrifică totul pentru satisfacerea lăcomiei lor demente și pentru palida satisfacție de-a fi aproape de masa stăpânilor, să culeagă firimiturile. E aproape asurzitoare tăcerea vinovată a mafioților și ticăloșilor ce-și spun cu nesimțire, “autorități”!
(Preluat parțial de la Claudia Fabiola Susan)

În iulie anul trecut (2018) Comisia Europeană a concediat-o pe Roelie Post, după ce au hărțuit-o ani de zile fiindcă a vorbit de mafia adopțiilor internaționale care activează în România și a scris chiar o carte cu tema aceasta. Astfel, ea a fost nevoită să plece din Bruxelles și să se ascundă efectiv. În aceste condiții de teroare, ea a dat, o lună mai târziu, interviul de mai jos și care se mai găsește încă (!) pe YouTube (vezi coperta cărții scrise de Roelie Post la minutul 10:17).

Citez din interviu:
(Min. 9:03) „Există o legătură între industria adopțiilor, rețelele pedofililor, cererea de copii și comerțul cu organe.”
(Min. 10:21): „Sarcina mea de serviciu era modernizarea protecției copilului în România și, ca parte a acestei sarcini, trebuia să împiedic adopția copiilor peste hotare.”
(Min. 11:23): „În România m-am lovit de un lobby de adopție pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.”

„Numai pentru EXPORT: istoria secretă a «orfanilor» din România” („Romania for Export Only: The Untold Story of the Romanian «Orphans»”) este titlul cărții scrise de Roelie Post, fost funcționar UE pe probleme de adopții de copii în care expune traficul ORGANIZAT de copii din România.
http://www.roeliepost.com/

https://youtu.be/gUa5q658H8U

sursa : cocoon.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *