Primarul Costeluş Ilie Gheorghe în linia întâi, la dezinfecția oraşului Filiaşi !

Primarul Costeluş Ilie Gheorghe în linia întâi, la dezinfecția oraşului Filiaşi !

Dragi cetăţeni, am finalizat o parte din acțiunile de dezinfecție în spațiile publice din toate zonele oraşului, în satele aparţinătoare, pe străzi, în parcuri, la magazine, biserici, în toate zonele predispuse aglomerațiilor. Dezinfectia a fost făcută cu substante care fac parte din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acţiune. Era o măsură obligatorie şi de responsabilitate.

 

În același timp, însă, responsabilitatea noastră nu poate înlocui grija fiecăruia dintre dvs. Ce am făcut noi se cheamă măsuri de PREVENȚIE / nu înseamnă că, dacă am dezinfectat, suntem feriţi de virus. NU ! Suntem expuși în continuare şi SINGURA MĂSURĂ EFICIENTĂ rămâne STATUL ACASĂ. Ştiu că fiecare aveți, poate, impresia că, dintre toți, voi veți fi cei feriți; dar, dacă gândim astfel, riscăm enorm și față de noi și față de cei apropiați, părinți, bunici, prieteni. Nu ar fi păcat ?

Haideți să facem un efort și să rămânem în gospodăriile noastre în următoarele zile. Cât de mult vom putea, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Haideți să fim noi un exemplu pe care să-l urmeze toată lumea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *