PPU(SL)…REVELAŢIA POLITICĂ A JUDEŢULUI DOLJ ?!?!?

PPU(SL)...REVELAŢIA POLITICĂ A JUDEŢULUI DOLJ ?!?!?

De ce revelație ? Pentru că cei prezenţi ieri, în fața jurnaliștilor sunt necunoscuţi, cu 2 excepţii: Marin Costache şi Cristian Smarandache. Pentru că niciunul dintre ei nu are nici cea mai mică experiență politică, și totuși au o viziune politică, mai mult sau mai puțin cizelată.

Liderul filialei doljene a PPU (SL), Manu Costache, şi-a anunţat oficial intenţia de candida pentru funcţia de primar al municipiului Craiova şi a dezvăluit că unul dintre cele mai mari obiective ale sale este să “redea timpul înapoi” craiovenilor.
Manu Costache a dezvăluit că își dorește să reunească toate instituţiile doljene sub un singur acoperiş pentru ca cetățenii din Bănie să nu mai piardă timpul la cozi și între instituții.

Sloganul campaniei este „Vă dau timpul înapoi !!!”, prin care vrea să le ofere craiovenilor timp să facă ceea ce contează cu adevărat și să nu îl mai piardă în aglomerația urbană și hățișul birocratic.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă a fost prezentată și echipa de conducere a filialei Dolj a PPU (SL), precum și o parte dintre candidații umaniști pentru mai multe primării din județul Dolj:

– Smarandache Cristian – candidat la primăria comunei Podari
– Chelu Mircea – candidat la primăria comunei Seaca de Pădure
– Nicu Drăgan – candidat la primăria comunei Pielești
– Cristian Stănculeasa – candidat la primăria comunei Șimnicul de Sus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *