Pandurii rămâne în Liga 2 !!!

Pandurii rămâne în Liga 2 !!!

Pandurii Târgu Jiu a scăpat de depunctarea de nouă puncte dictată de FIFA şi pe care Comitetul Executiv al FRF a anunţat că o va pune în aplicare dacă echipa gorjeană nu-şi stinge litigiile cu foştii jucători Nikola Vasiljevic şi Gordan Bunoza până pe 30 mai inclusiv. Depunctarea ar fi dus automat la retrogradarea echipei în Liga 3, chiar dacă sportiv îşi îndeplinise obiectivul de a se menţine în eşalonul secund.

”FIFA suspendă sancţiunea aplicată clubului Pandurii

Forul fotbalistic mondial a înştiinţat astăzi Federaţia Română de Fotbal cu privire la decizia de a suspenda sancţiunea aplicată clubului gorjean.

Pe 22 mai 2019, Comitetul Executiv FRF, luând act de informarea FIFA privind sancţionarea clubului CS PANDURII LIGNITUL TARGU JIU cu 9 puncte, a votat aplicarea sancţiunii în situaţia în care, până la data de 30 mai 2019 inclusiv, FRF nu primeşte o informare din partea FIFA cu privire la retragerea solicitării de a se aplica sancţiunile respective.

Astăzi, FIFA a trimis spre FRF o solicitare privind suspendarea acestei sancţiuni, fără a menţiona termene sau date legate de durata acestei suspendări”, a anunţa FRF pe site-ul oficial săptămâna trecută.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *