MEHEDINŢI/DRUMUL JUDEŢEAN 671 A, CRĂGUIEȘTI – ILOVĂȚ – ȘOVARNA – BALA, FINALIZAT

Ieri,  s-a realizat recepția după terminarea lucrărilor de modernizare a DJ 671A, în lungime de 12 kilometri, între localitățile Crăguiești – Ilovăț – Șovarna – Bala.

“Este încă un proiect al Consiliului Județean Mehedinți care se finalizează anul acesta, cu succes, pentru locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, care scurtează distanţa cu aproximativ 25 de kilometri până la Drobeta Turnu Severin. Pe de altă parte, obiectivul contribuie la dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți, având în vedere că până la implementarea acestui proiect nu fusese asfaltat niciodată.

Este un drum bine realizat. A fost o lucrare amplă în urma căreia platforma carosabilă are o lățime de 6 metri. Podul de la Rudina este o componentă foarte importantă, acesta fiind construit în cadrul proiectului și putem spune că acum este cel mai mare pod aflat pe drumurile județene pe care le avem în administrare. S-au făcut rigole de acostament și rigole carosabile, accese la proprietăți (75), legături cu drumuri laterale (31), parapet de siguranță acolo unde a fost nevoie. Semnalizarea este una foarte bună, astfel că drumul oferă acum, cele mai bune condiții de siguranță.

Este un obiectiv realizat cu succes de echipa PSD Mehedinți, echipa care a pus oamenii pe primul loc și o va face în continuare, după data de 6 decembrie.”,  a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *