MEHEDINŢI/ DJ 670, MALOVĂȚ – MARGA, MODERNIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

MEHEDINŢI/ DJ 670, MALOVĂȚ – MARGA, MODERNIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

În urmă cu câteva zile a început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul DJ 670, cuprins între intersecția cu DN 67 (Malovăț) și intersecția cu drumul care duce în satul Bîrda.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost astăzi la fața locului și a stat de vorbă cu reprezentanții constructorului.

“Am văzut o mobilizare foarte bună a constructorului. S-a turnat primul strat de asfalt pe un sens, iar astăzi s-a început cel de-al doilea sens, astfel încât, în câteva zile, această porțiune va fi complet asfaltată.

În paralel, se lucrează de-a lungul traseului la rigolele de acostament și rigolele betonate, lungimea totală a drumului pentru care noi am atras fonduri europene în vederea modernizării/reabilitării fiind de 21,350 kilometri, intersecția cu DN 67 – Bobaița – Bîlvănești – Godeanu – Marga.

Este un drum important pentru cei care vor să ajungă în zona de nord a județului Mehedinți, un drum care era complet distrus de gropi și care punea mari probleme circulației atât iarna, cât și vara, astfel încât localnicii comunelor aflate de-a lungul traseului, dar și ceilalți participanți la trafic așteptau această investiție.

Lucrările sunt în grafic și vă asigur că la finalul proiectului, acest drum va îndeplini toate standardele prevăzute de legislația europeană.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *