Marcel Puşcaş : ,,La FC Universitata Craiova, se dorește performanță.Vom face câteva transferuri în iarnă, mereu lotul trebuie primenit,,

Marcel Puşcaş : ,,La FC Universitata Craiova, se dorește performanță.Vom face câteva transferuri în iarnă, mereu lotul trebuie primenit,,

Președintele echipei FC Universitatea Craiova ,Marcel Puscas, a fost invitat zilele trecute in studiourile Realitatea, la emisiunea Realitatea Sportiva.

Ştiinţa e lider detașat în liga a treia, cu 9 puncte avans faţă de ocupanta locului doi şi are șanse reale  să ajungă în Liga a II a.

Preşedintele FCU a dezvăluit că oltenii au cea mai tânără echipă din serie, acesta vorbind și despre planurile pe termen scurt.

„Avem cel mai tânăr lot! Media este sub 23 de ani. Cam 60% sunt olteni, acesta este raportul. Vom face câteva transferuri în iarnă, mereu lotul trebuie primenit. Bugetul este de un milion de euro pe an, plus bilete, nu mai sunt alte încasări. Se dorește performanță”, a dezvăluit Pușcaș, la Realitatea Sportivă.

Conducătorul clubului a vorbit iar despre conflictul de la distanță cu rivala din Bănie.

„Craiova are ceva aparte! S-au scindat și cei din galerie, unii au fost pentru echipa Primăriei. Cei care sunt acum în Liga 1 n-au nici măcar un argument pentru a se numi Universitatea Craiova. Federația a permis asta până la rezolvarea problemelor din istanță”, a punctat Pușcaș.

„Au fost tatonări ca domnul Mititelu să preia CS U Craiova. Întâmplător acum are bani. Ce este de apreciat e că are această nebunie frumoasă, e pătimaș, în ciuda faptului că a avut probleme enorme. Au fost 6-7 ani de agonie, fără finanțări, fără bani”, a mai afirmat Pușcaș.

A vorbit si de ultimul rezultat, 0-0 cu Progresul Pecica, dar și despre perioada de transferuri care vor avea loc in iarnă.

Din păcate așa se întâmplă când ai de toate, când joci în nocturnă în Liga a treia, sau când crezi tu că numele echipei și brandul sau panourile publicitare de pe margine îți câștigă meciurile. În prima repriză cu Pecica zici că nici nu am ajuns la stadion, iar când ne-am trezit în partea a doua a disputei am ratat destul de mult, mingea nu a vrut să intre în poartă. Asta ți se întâmplă când consideri că meciul este jucat încă de la vestiare, dar nu este un capăt de țară. Așa a pățit și Rapidul cu Snagov, a crezut că meciul este câștigat de la vestiare.  În iarnă o să facem și câteva transferuri. De ce? Unii jucători probabil că atât pot, iar alții nu suportă concurența. De ce nu a jucat Codoban în ultimele meciuri? La această întrebare este bine să vă răspundă Eugen Trică. El este cel mai în măsură să vă răspundă. Pe el trebuie să îl întrebați”, a spus Marcel Pușcaș.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 3 noiembrie 2019

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *