Ilie Năstase condamnat la închisoare

Ilie Năstase condamnat la închisoare

Ilie Năstase a primit 9 luni și 10 zile de închisoare, după incidentul petrecut în trafic în 2018.

Curtea de Apel Bucureşti a luat decizia de a-l condamna pe fostul mare sportiv, după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au oferit aceeași sentință în februarie, plus un termen de supraveghere de doi ani.

Pedeapsa primită de către Ilie Năstase este una cu amânare a executării.Acesta a făcut apel și a cerut să îi fie redusă sentința, justificând prin faptul că regretă ce s-a întâmplat și că nu a consumat alcool până la vârsta de 35 de ani.

În 2018, Ilie Năstase a fost oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să facă etilotestul și a devenit agresiv. După un schimb de replici îndelungat cu polițiștii, în cele din urmă, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice.

În urma incidentului și a scandalului pe care le-a provocat, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal și cu o amendă în valoare de 1.000 lei.

Nu a trecut mult timp de la acest incident și a fost prins din nou în trafic, de acea dată pe scuter și fără drept de a-l conduce. A mai primit o amendă de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *