Filiaşiul va fi izolat ?!?!

Filiaşiul va fi izolat ?!?!

În cursul zilei de ieri, la Spitalul Filişanilor, a izbucnit scandalul momentului. Cu patru zile în urmă, un pacient care suferea de cancer pulmonar s-a prezentat, la serviciul UPU al spitalului din Filiaşi, prezentând  o stare de sănătate proastă.

Medicul de gardă a solicitat efectuarea, pe lânga alte investigaţii, a testului privind COVID 19. Suspiciunea medicului s-a bazat pe faptul că bărbatul se întorsese din Franţa.

Numai că, solicitarea medicului s-a lovit de refuzul managerului spitalului, “duamna”  Niţulescu Ramona Dănuţa, numită politic de partidul  ţară. Motivul refuzului, este unul halucinant . ” “duamna” manager nu vrea  ca imaginea spitalului să fie afectată !!!”.

Prefectul de Dolj, Nicuşor Roşca, a aflat de această situaţie şi a precizat :

Un pacient al Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului Filieşenilor, în vârstă de 67 ani, a fost transferat în cursul serii de 18.03.2020 la Spitalul Clinic de Boli lnfecțioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova în urma confirmării testului pentru COVID-19. Imediat a fost declanşată ancheta epidemiologică şi s-a stabilit că acesta a stat internat în Compartimentul pentru Primiri Urgenţe, pe circuitul special amenajat pentru aceste situaţii. Au fost prelevate 23 de probe de la cadre medicale şi personal CPU al Spitalului Filieşenilor, urmând ca acestea să stea în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Prin urmare, activitatea Compartimentului pentru Primiri Urgenţe va fi suspendată în această perioadă, iar în cursul serii a fost efectuată dezinfecţia întregului spaţiu în care funcţionează acest compartiment”.

 
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *