FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, SOLICITĂ SĂ JOACE DIN NOU PE OBLEMENCO

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, SOLICITĂ SĂ JOACE DIN NOU PE  OBLEMENCO

Într-un interviu acordat azi pentru PROSPORT, Adrian Mititelu, a mărturisit  că echipa sa ar fi câştigat lupta pentru promovare din Liga 3 dacă sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea ar fi fost dată mai devreme.

Dacă-l condamnau anul trecut, acum eram în Liga II a !“, afirma Mititelu, care a precizat că a simţit permanent, în sezonul trecut, că adversara în lupta pentru locul 1 este echipa lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD condamnat luni la 3 ani şi jumătate de închisoare. Această situaţie a dus la pierderea unui an şi a 1.000.000 de euro, bani pe care Mititelu spune că i-a cheltuit în acest sezon încercând să promoveze.

Pe de altă parte, Adrian Mititelu a mai precizat pentru PROSPORT : “Azi am făcut o nouă adresă la Primărie, să jucăm pe ‘Oblemenco’. Le dau banii pe un an înainte. Să vedem ce mai zic !”

Finanţatorul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA, a mai precizat că bugetul pentru anul viitor, va fi de 1.000.000 de euro. Adrian Mititelu a spus că are propriul drum. În 2021, UNIVERSITATEA CRAIOVA va fi acolo unde-i este locul, în Liga I.

sursa foto : FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *