BREAKING NEWS / PSD vrea să câștige primăria Bechet cu metode ilegale !!!

BREAKING NEWS / PSD vrea să câștige primăria Bechet cu metode ilegale !!!

PSD recurge la practici „neortodoxe” pentru a-și impune aleșii la alegerile locale, care vor avea loc în 27 septembrie. La Bechet, directoarea Unităţii Medical Sociale, din subordinea CJ Dolj, a “confiscat” actele de identitate ale unor bătrâni internaţi în unitatea medicală respectivă şi le-a obţinut vize de flotant prntru a-l revota pe actualul primar.

Mai exact, bătrânii din afara Bechetului, cu vârste cuprinse între 51 şi 89 de ani, şi-au obţinut “viza de flotant” la adresa unde figurează Unitatea Medical Socială Bechet, mai exact pe str. Sănătăţii, nr.1., fără să fi solicitat, spun sursele noastre.

Potrivit art. 30 din Ordonanța de Urgență a Guvernului 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, reședința este acolo unde persoana fizică declară că are locuința secundară, alta decât cea de domiciliu.
Articolul 31 din același act normativ stipulează că mențiunea privind stabilirea reședinței se înscrie la cererea persoanei fizice care locuiește mai mult de 15 zile la adresa la care are locuința secundară.
Declararea în fals a adresei intră sub incidența art. 326 privind falsul în declarații din Noul Cod Penal.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *